Winsite

25/03/2014

ובינתיים עד שאכן יומצא הכפתור הזה לביטול פעולות בחיים. נוכל ליהנות ממנו לפחות בשירות הדואר של גוגל.

מיד עם שליחת ההודעה יצוץ לכם כפתור שמאפשר לכם לבטל את משלוח ההודעה תוך 30 שניות, ולפעמים מדובר בפעולה מצילת חיים, כשמתברר לכם אחרי שלחצתם שלח, שפשוט שלחתם את ההודעה הלא נכונה לאיש הלא נכון.

איך פועל ה- Undo?
אם הג'ימייל שלכם בשפה העברית, תצטרכו לזמן קצר להפוך אותו לאנגלית כדי להגדר את הפעולה הנדרשת.
כנסו להגדרות הג'ימייל (settings), לחצו על לשונית 'Labs' והגיעו לאופציה: 'Undo send', הפעילו אותה ובצעו שמירה.
עכשיו אתם יכולים לחזור לעברית.

ובפעם הבאה שתשלחו משהו למישהו עדיין תוכלו להתחרט.

תהנו מהחוויה.